Weboldal készítés

Egyedi, igényes, maximálisan az ügyfél igényei szerint kialakított rendszereket hozunk létre. Ezt a portál céljától függően különböző alapokra helyezzük:

Egyeszerű weboldal készítés, Céges honlapok

Egy weboldal esetén kiemelkedő fontosságú a megjelenés, hiszen az első pillanattól kommunikál a látogatóval. Cégünk különösen odafigyelve a megfelelő ergonómiai, struktúrárális felépítésre készíti el weboldalát. Úgy alakítjuk ki honlapja kinézetét, hogy az tökéletesen tükrözze cége arculatát.

Amennyiben még nincs arculata, Önnel együttműködve segítünk megtervezni.

Logó és arculattervezés >>

CMS alapokon (Orchard)

Orchard tartalomkezelő rendszer, ASP.NET platformon. Sokrétű funkcionalitás a lehetőségek végtelen tárházával.

Facebook alkalmazás fejlesztés

Egyre divatosabb a közösségi weboldalakra készült alkalmazások fejlesztése. Ezen programok kihasználhatják a közösségi rendszer nyújtotta lehetőségeket, információkhoz juthatnak a regisztrált tagokkal kapcsolatban.

Cégünk segít elészíteni saját Facebook alkalmazását, melyet a felhasználók szívesen használnak és terjesztik ismerőseik között.

Sharepoint alapokon

Hatékonyság, csoportmunka, wiki lapok, vitafórumok, projektek, felmérések, dokumentumok. A SharePoint egy csoportmunka-támogató eszköz. Segítségével nemcsak az egyéni hatékonyság, de a csapaton, vállalaton belüli kommunikáció, illetve az egységes munkavégzés hatékonysága is jelentősen növelhető.

Vegye fel velünk a kapcsolatot Kérjen árajánlatot